Loading…

Meer informatie?

Neem gerust contact op!!
085-8885134

Algemene voorwaarden Escapepool

Persoonsgegevens
Voor het maken van een reservering hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig, deze gegevens zijn alleen in te zien voor personeel van de Escapepool (om in contact met de spelers te kunnen komen bij storingen of calamiteiten).

Op locatie wordt een foto gemaakt, waarbij de keuze is voorbehouden aan de deelnemers om deze wel of niet door ons te laten plaatsen op social media. Na schriftelijk verzoek kan deze foto altijd weer verwijderd worden.

Het is niet toegestaan om zelf film- en of beeldmateriaal vast te leggen.


Reserveren

Reserveren is verplicht en kan via onze website. Betaling dient te geschieden bij de boeking. Voor bedrijven kan er een factuur wordt gestuurd, deze moet voor het spelen van de Escapepool betaald zijn. Prijzen op de website zijn inclusief BTW. Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 t/m 6 personen.

Tijdens het spel wordt u in de gaten gehouden door middel van beeld en geluid, dit is voor uw eigen veiligheid. Deze gegevens worden niet opgeslagen.


Wijzigen reservering

Tot 48 uur voor de reservering kunt u de afspraak kosteloos verzetten (via telefoon of email).Bij annuleringen korter dan 48 uur voor de afspraak, en bij niet verschijnen op het gereserveerde tijdstip, kunt u geen aanspraak maken op een nieuwe afspraak. Reeds gedane betalingen worden niet terugbetaald.


Aanwezigheid
Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Veiligheid
Deelnemen aan de Escapepool is geheel op eigen risico.

Het gebruik van drank en drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drank- en/of drugsgebruik behoudt het personeel het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen van het terrein.

De minimale leeftijd om mee te doen is 12 jaar. Tussen 12 en 16 jaar alleen onder toezicht van een volwassene (1 op 1). De personen die in het water gaan dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

Waardevolle spullen kunt u in een kluisje achterlaten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (beschadiging van) uw eigendommen.

Het is niet toegestaan om spullen te forceren of moedwillig kapot te maken. Gemaakte kosten van moedwillige vernielingen worden verhaald op de groep.

Het is niet toegestaan om zelf mee gebrachte consumpties nuttigen.


Wijzigen reservering

Tot 48 uur voor de reservering kunt u de afspraak kosteloos verzetten (via telefoon of email). Bij annuleringen korter dan 48 uur voor de afspraak, en bij niet verschijnen op het gereserveerde tijdstip, kunt u geen aanspraak maken op een nieuwe afspraak. Reeds gedane betalingen worden niet terugbetaald.

Wat meenemen?

Zwemkleding en een handdoek. Wij zorgen voor de verdere uitrusting. Heeft u een eigen masker “op sterkte” dan kunt u deze gebruiken. Onze schoenen gaan tot maat 45.