Loading…

Meer informatie?

Neem gerust contact op!!
085-8885134

Bootduiken

Bootduiken op de Vinkeveense Plassen

Bij Go Dive Woerden kun je vrijwel elk weekend en op enkele feestdagen bootduiken in Vinkeveen. Met dit uitje kun jij heerlijk duiken op de Vinkeveense Plassen en ontdek je de prachtige (w)onderwaterwereld die dit gebied jou te bieden heeft. Zo kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen!

Ochtend- en middagduiken

De bootduiken maken we in het heldere water van de Vinkeveense Plassen. Met onze stabiele, grote open boot brengen we de duikers naar diverse plekken binnen dit natuur- en watersportgebied. We verzamelen op een afgesproken tijdstip bij jachthaven ‘De Wilgenhoek’ in Vinkeveen en vertrekken vanaf hier. Op de jachthaven zijn een toilet, douche en kleedkamer aanwezig. De duiken verdelen we over ochtenden en middagen. Het ochtendduiken is van 09:00 tot 12:00 uur en de middagduiken van 13:00 tot 16:00 uur. In het gebied hebben we toegang tot 12 verschillende zandeilanden, waardoor er genoeg keuze is om elke keer weer een andere stek te ontdekken. In totaal is er plaats voor 20 duikers met volledige uitrusting.

Extra informatie

Voor groepen is het mogelijk om tussen het duiken door of na de activiteit een minibarbecue (€ 15,– per persoon) of een uitgebreide barbecue (€ 20,– per persoon) te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het maken van de reservering. Op de eilanden zijn geen horecagelegenheden aanwezig, waardoor je zelf een lunch mee dient te nemen. Per bootduik betaal je € 10,00, voor de 2e duik betaal je €7,50. Heb je geen eigen duikuitrusting? In overleg kun je bij ons al het nodige duikmateriaal huren. Neem tijdig contact met ons op om ervoor te zorgen dat je de juiste materialen geleverd krijgt.

Daarnaast is het ook mogelijk om een rondvaart te krijgen op de Vinkeveense plassen dit kan eventueel met een lunch of BBQ.

bootduik vinkeveen 29-5 from olofenregina on Vimeo.

Lijkt jou in de Vinkeveense Plassen duiken wel wat? Reserveer jouw plekje op de boot van Go Dive Woerden door te bellen naar 085-8885134. Telefonisch kun je tevens informeren naar de overige mogelijkheden. Vragen stellen over het bootduiken kan eveneens via het contactformulier. We komen spoedig bij je terug!