Loading…

Meer informatie?

Neem gerust contact op!!
085-8885134

Open Water Duiker

Een PADI open water diver worden is de beste manier om met je duikavontuur te beginnen!

Wij zorgen ervoor dat je jezelf echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de apparatuur die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meldt je aan voor een Open Water cursus of spring het water in voor een proefduik. PADI opleidingen zijn zo ontworpen dat je de theorie kunt leren op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. We bieden full-color studieboeken, dvd’s en klassikale training om ervoor te zorgen dat er genoeg trainingsmogelijkheden zijn.

Voor zwembad en open water training zal de instructeur je een duikuitrusting aanmeten, zodat je comfortabel zit in deze “tweede huid”. Er is voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de open water training duiken. Zodra je klaar bent met de initiële opleiding ben je een gecertificeerde PADI Diver. PADI certificeringen zijn wereldwijd erkend, dus uw duikmogelijkheden zijn grenzeloos.

Start je avontuur vandaag nog!

Een PADI open water opleiding bestaat uit 5 theorie sessies, 5 zwembad sessies en 4 buitenwater duiken.

Wij hanteren geen vaste dagen, de duik zal altijd plaats vinden in overleg met jou.

Het is ook mogelijk om op een andere manier les te krijgen zoals bijvoorbeeld een spoedcursus of privé les.

Voor meer informatie, of om je aan te melden kunt u een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl of bel ons op 085-8885134

De cursus Open water duiker kost je: €435,-