Loading…

Meer informatie?

Neem gerust contact op!!
085-8885134

Overige Duikcursussen

Ontdek onze andere duikcursussen

Go Dive Woerden verzorgt naast de proefduik, het open water duiken, de opfriscursus en het bootduiken ook nog andere duikcursussen. Hieronder volgt meer informatie over de cursussen en mogelijkheden.

Advanced open water

Het is mogelijk om uw Advanced open water brevet te behalen bij Go Dive Woerden. Wij zullen u begeleiden zodat u ook in diepere open wateren kunt duiken. Door de cursus te volgen kunt u uw officiële PADI-duikbrevet halen, zodat u wereldwijd erkend kunt duiken tot 30 meter diepte.

Specialties open water

Go Dive Woerden biedt een aantal PADI Specialties cursussen aan. Door deze cursussen te volgen kunnen uw duikvaardigheden worden verbeterd. Kom met ons in contact voor ons aanbod.

Rescue Diving

Leer bij Go Dive Woerden problemen in het water te voorkomen en te verhelpen. Door de PADI Rescue Diving cursus te volgen leert u hoe u moet reageren tijdens het duiken. Zo leert u te zorgen voor uzelf en anderen tijdens een duik in het diepe.

DAN Cursus

Door middel van een DAN cursus leert u hoe u moet handelen tijdens een duikongeval. Zo kunt u tijdens het duiken mededuikers behandelen en helpen met eventuele verwondingen.

Dive Master

Een Dive Master wordt u niet zomaar. Daar zijn een aantal cursussen voor nodig, Go Dive Woerden biedt u de mogelijkheid om een Dive Master te worden, dit betekent dat u na de cursus een groepje duikers kunt gaan begeleiden. Een Dive Master PADI-brevet kan de eerste stap zijn om een professionele duiker te worden.

Voor meer informatie over onze cursussen of om een afspraak te maken kunt u bellen naar 085-8885134, of vul het contactformulier in, wij helpen uw dan ook graag verder met uw vragen!