Loading…

Meer informatie?

Neem gerust contact op!!
085-8885134

Escape Pool

Duik in onze nieuwste uitdaging: een escaperoom in het water!

Nu geopend: De escapepool van Go Dive Woerden. In deze escaperoom in het water los je allerlei vraagstukken op om het mysterie te ontrafelen en de uitgang te vinden. Een duikbrevet is niet nodig. Kom snel een duik nemen in deze nieuwste, uitdagende escaperoom in Woerden! Houd jij het hoofd boven water? Dat kan ook, want ook boven water moeten puzzels opgelost worden. Samenwerken is het toverwoord! Ideaal voor bedrijfs- of groepsuitje dus, en ook mogelijk met BBQ voor- of achteraf!escapepool woerden

Diep in de zee…

Onder water klinkt alles anders. Slechts 5% van de oceaan is ontdekt en bestudeerd. Er zijn talloze mythes en sages over vreemde plekken en wezens in de zee. Regelmatig drijven er (letterlijk) nieuwe ontdekkingen naar boven. Met andere woorden: het water is een mysterie! Wat is dan een meer perfecte plek voor een escaperoom?

Praktische informatie

Omdat er boven en onder water puzzels opgelost moeten worden, is er een aantal deelnemers die in het ‘escapezwembad’ gaan duiken of snorkelen. Mocht je hier geen ervaring mee hebben dan is dat geen probleem, als je durft kun je meedoen. Wil je eerst wat ervaring opdoen, dan kun je bij ons een proefduik doen. Dat kan apart of in combinatie met de escapepool. Ben je slecht ter been, dan is het helaas niet mogelijk om mee te doen. Niet iedereen hoeft in het water!

Zelf meenemen: zwemkleding en handdoek. Wij zorgen voor de verdere uitrusting (schoenen beschikbaar tot maat 45). Heeft u een eigen duikbril “op sterkte” dan kunt u deze gebruiken.

De Escapepool is te spelen met 2 t/m 6 personen en kost € 150,–. De minimum leeftijd is 12 jaar. Tussen 12 en 16 alleen onder toezicht van een volwassene (één op één). De tijdsduur is 70 minuten. Als u het water in gaat dient u in het bezit te zijn van een zwemdiploma.
Het water is verwarmd en wordt biologisch gefilterd. En: er zwemmen ca. 60 vissen door de kamers!

Duik in onze escapepool, het neusje van de zalm wat betreft escaperooms in regio Utrecht!  Kun je niet wachten? Reserveer direct via de knop! Vragen: neem gerust even contact op via het online formulier  of bel 085-8885134. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor onze duikcursussen en andere activiteiten. Graag tot snel!

Bij het reserveren dient u gelijk te betalen (Ideal).

Contactgegevens

Groenendaal 2, Harmelen
085-8885134