• Go Dive Woerden duikschool

Duik in onze nieuwste uitdaging: een escaperoom onder water!

Nieuw vanaf november 2019: de escapepool van Go Dive Woerden! In deze escaperoom onder water los je allerlei vraagstukken op om het mysterie te ontrafelen en de uitgang te vinden. Een duikbrevet is niet nodig. Kom snel een duik nemen in deze nieuwste, uitdagende escaperoom in Woerden! Houd jij het hoofd boven water? Dat kan ook, want ook boven water moeten puzzels opgelost worden. Samenwerken is het toverwoord! Ideaal voor bedrijfs- of groepsuitje dus, en ook mogelijk met BBQ voor- of achteraf!escapepool woerden

Diep in de zee…

Onder water klinkt alles anders. Slechts 5% van de oceaan is ontdekt en bestudeerd. Er zijn talloze mythes en sages over vreemde plekken en wezens in de zee. Regelmatig drijven er (letterlijk) nieuwe ontdekkingen naar boven. Met andere woorden: het water is een mysterie! Wat is dan een meer perfecte plek voor een escaperoom?

De escapepool van Go Dive Woerden is voor nu ook nog even een mysterie. Wat we wel kunnen vertellen, is dat alles in volle gang is en we hopen in november 2019 de deuren te openen. Houd het nieuws in de gaten via escapepool.nl en onze Facebook-pagina om snel je (zee)slag te slaan!

Praktische informatie

Omdat er boven en onder water puzzels opgelost moeten worden, is er een aantal deelnemers die in het ‘escapezwembad’ gaan duiken of snorkelen. Mocht je hier geen ervaring mee hebben dan is dat geen probleem, als je durft kun je meedoen. Wil je eerst wat ervaring opdoen, dan kun je bij ons een proefduik doen. Dat kan apart of in combinatie met de escapepool. Ben je slecht ter been, dan is het helaas niet mogelijk om mee te doen.

Duik in onze escapepool, het neusje van de zalm wat betreft escaperooms in regio Utrecht! We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Kun je niet wachten? Neem gerust even contact op via het online formulier  of bel 085-8885134. Natuurlijk ben je in de tussentijd ook van harte welkom voor onze duikcursussen en andere activiteiten. Graag tot snel!

 

Contactformulier

Contact